Mavi Badem'li Blog : Antalya AVM’leri

Kahveni Kendin Yap!

twitter

3 Mart 2020 Salı

Antalya AVM’leri

Seyahatimizin amacı ne olursa olsun, gittiğimiz şehirde mutlaka gözümüz Alış Veriş Merkezi arar. Peki Antalya'nın en meşhur Alış Veriş Merkezi hangisidir veya Antalya’da nerede alış veriş yapılır, diye merak ediyorsanız o zaman bu yazım tam size göre.

Terracity Alış Veriş Merkezi



Antalya’nın Lara bölgesinde bulunan Terracity AVM turistlerin, özellikle Kundu ve Belek gölgesinde konaklayanların en uğrak alış veriş merkezidir.
Yerli ve Yabancı marka mağazaların yanı sıra lüks brendlerden Burberry, Michael Kors, Vakko, Armani, Stefanel, Beymen Business ve Beymen Club, BOSS, Lacoste, Network, Oleg Cassini, Gant ve Massimo Dutti gibi mazağalar da Terracity Alış Veriş Merkezinde bulunmaktadır.
Zemin katta bulunan Macro Center’de dünya ve yerli brand'lerin gıda mahsullerini de kolaylıkla bulmak olur.
Çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapan Terracity Alış Veriş Merkezi müşterilerine ayrıca gastronomi, kuaför, oto yıkama, ayakkabı tamircisi ve petshop gibi ek hizmetler de sunmaktadır.
Terracity AVM açılış kapanış saatleri haftanın 7 günü 10:00-22:00 arasındadır.
Terracity AVM’ye ulaşım için tıklayın

Özdilek AVM Antalya

Özdilek AVM Antalya 2009 yılından beri Antalya halkı ve şehrin misafirlerine 121 işletme ve yüzlerce marka ile hizmet vermektedir.
Özdilek AVM Antalya’da lüks brand mağazaları bulunmasa da yerli ve yabancı markaların mağazaları geniş bir şekilde yer almaktadır. Benim en sevdiğim Özdilek mağazasında ev tekstilinden tutun, anne giyimlerine kadar birçok şeyi kolaylıkla bulabilirsiniz.
Özdilek AVM Antalya ücretsiz müşteri servisleri ile ulaşımı da kolaylaştırmaktadır. Ücretsiz Ulaşım detayları için tıklayın.
Özdilek AVM Antalya çalışma saatleri 10:00-22:00, Cinetime Sinema ise 09:00-24:00 arası çalışmaktadırlar.
Özdilek AVM Antalya ulaşım adresi için lütfen tıklayın.

5M Migros Antalya



Antalya Migros AVM isminden çok 5M Migros diye tanınan alış veriş merkezi özellikle Kemer, Beldibi, Tekirova, Göynük ve Konyaaltında konaklayan turistlerin alış veriş için uğradıkları merkezdir.
2001 yılından beri faaliyet gösteren 5M Migros Alış Veriş Merkezi benim de şahsen tercih ettiğim mekanlardan biridir. Buradaki mağazaların büyüklüğü, çeşitliliği ve özellikle Mudo mağazasının burada bulunması çok hoşuma gidiyor.
5M Migros’un girişinde bulunan Migros mağazasında tekstil, giyim, gıda, hediyelik eşya, elektronik, meyve sebze, çocuk, bayan erkek iç giyim, şarküteri, kahveci dükkanı, oyuncak, patisserie gibi birçok şeyi bir arada bulma şansı sunulmaktadır.
Antalya’daki en büyük Boyner mağazası da 5M Migros Alış Veriş Merkezinde bulunmaktadır.
Antalya 5M Migros AVM ücretsiz servis hizmet saatleri için tıklayın.

MarkAntalya Alış Veriş Merkezi



Şehrin tam kalbinde bulunan MarkAntalya Alış Veriş Merkezi (harita için tıklayın) diğer AVM’lerden büyüklüğü ve mağazaların çeşitliliği ile fark yaratıyor. Şehir merkezinde bulunduğundan bayağı kalabalık olan MarkAntalya AVM’ye daha çok H&M mağazası için uğruyorum. Ulaşım için tıklayın.
MarkAntalya çalışma saatleri 10:00-22.00 arasındadır.

AGORA Alış Veriş Merkezi



2017 yılından beri Antalya’nın Kepez ilçesinde turistlere ve yerli halka alış veriş imkanı sunan Agora Alış Veriş Merkezi mimarisi ile görenleri hayran bırakıyor. Mağazaların yanı sıra Agora Eğlence Merkezi, Agora Sinemaları, TemaPark Agorix gibi eğlence mekanlarının yer aldığı Agora AVM çocuklu aileler için çok elverişlidir.
Ayrıca Antalya’da tek mağazası bulunan İKEA da burada konumlanmıştır.
Ulaşımı şehir merkezinden her ne kadar kolay olsa da ve her ne kadar Lara’ya arabayla 13 dakikalık bir mesafede bulunsa da, ne yazık ki, Lara’dan direk Agora’ya otobüs gitmemektedir. Agora AVM ücretsiz müşteri servislerinin güzergah ve çalışma saatleri için tıklayın
Agora Alış Veriş Merkezi sadece alış veriş değil, eğlenceli etkinlikleri ile her zaman dikkatleri üzerine çekmektedir. AVM’nin etkinlik programına buradan ulaşa bilirsiniz.
Agora AVM çalışma saatleri 10:00-22.00 arasındadır.
Yukarıda bahsettiğim alış veriş merkezlerinin yanı sıra DEEPO ve Mall of Antalya da özellikle Rus turistler tarafından tercih edilenler arasında yer almaktadır. DEEPO ve Mall of Antalya yan yana hatta bitişik binalarda bulunuyor. Deepo daha çok Outlet alış veriş merkezi gibi tanınmakta olup birçok yerli ve yabancı markaların Outlet ürünlerini uygun fiyatlarla buradan temin edebilirsiniz.
Deepo Outlet Alış Veriş Merkezine tramvay, otobüs ve arabayla ulaşım için lütfen tıklayın.







1 yorum:

  1. Ways & Works Consulting is a Top HR Consulting Firms in India. We Provide Best HR solutions to clients around the world. help you to enhance your career best recruitment agencies industry we serve with an aim to provide value aided service to employers Best recruitment agencies . with an in-depth understanding of their requirements. We are working as a perfect bridge between the employer and employee to fulfil their needs by placing the best suitable at place.

    YanıtlaSil