Mavi Badem'li Blog : Lara Cumartesi Pazarı

Kahveni Kendin Yap!

twitter

21 Şubat 2020 Cuma

Lara Cumartesi Pazarı




Hepsi 10 lira’, ‘Marka marka giysiler sadece 10 lira’, ‘Al al al al al hepsi 10 lira’! Tanıdık kelimeler, değil mi? Yerel pazarları çok severim. Bir şehrin insanlarının günlük yaşantılarını, davranışlarını ve alış veriş kültürlerini gözlemlemek için en ideal mekanlardır semt pazarları.


Antalya'nın Lara bölgesinde bulunan Cumartesi Sosyete Pazarına her zaman olmasa da ara sıra gitmeyi severim. Özellikle hediyelik eşyalar aradığım zamanlarda kapısını çaldığım mekandır Antalya Lara Cumartesi Pazarı. 

Antalya’nın Kundu, Belek bölgesindeki turistlerin ve yerel halkın da gözde pazarı olan Cumartesi Pazarında meyve sebzeden tutun, antik eşyalar, hediyelik el işleri, keten ve el işi giysiler, ev tekstili, örgü ve dantel giysiler, oyuncaklar, spor kıyafetleri, aksesuarlar, bohem tarzı elbiseler, şalvarlar, Buldan bezi tekstil ürünlerine kadar her ne deseniz bulabilirsiniz.

Ulaşım


Kundu bölgesinden Cumartesi Pazarına LC07, Güzeloba ve Rauf Denktaş üzerinden TC16A, LF10, TC16 ile Cumartesi Pazarına ulaşa bilirsiniz.

Beldibi ve Kemer bölgesinden gelecek olanlar Sarısu veya 5M Migros’a kadar dolmuşla gelerek Laura AVM’ye gidecek olan her hangi bir otobüsten faydalanabilirler. Beldibi 5M Migros arası dolmuşla 45 dakika, 5M Migros Laura AVM arası trafiğin yoğunluğuna göre en fazla 1 saat sürmektedir.

Fiyatlar

Antalya Cumartesi Pazarı’nın fiyatları satılan ürünlerin kalitesine göre değişmektedir. Örneğin, çanta fiyatları 15 - 150 Tl arasında değişmektedir. 

Antalya Lara Cumartesi Pazarı fotoğrafları için tıklayın. 

1 yorum:

  1. Ways & Works Consulting is a Top HR Consulting Firms in India. We Provide Best HR solutions to clients around the world. help you to enhance your career best recruitment agencies industry we serve with an aim to provide value aided service to employers Best recruitment agencies . with an in-depth understanding of their requirements. We are working as a perfect bridge between the employer and employee to fulfil their needs by placing the best suitable at place.

    YanıtlaSil