Mavi Badem'li Blog : Antalya Tatili ve Erken Rezervasyon

Kahveni Kendin Yap!

twitter

3 Şubat 2020 Pazartesi

Antalya Tatili ve Erken Rezervasyon

early booking ile ilgili görsel sonucu"
Bu sene yaz tatilinizi Antalya'da geçirmeye karar verdiniz. Ancak rezervasyonunuzu hangi acente veya online rezervasyon kanalı üzerinden yapacağınıza karar veremiyorsunuz. 
Peki otel konusu ne olacak? Antalya'daki yüzlerce otel arasından hangisinin size rahat tatil sunacağını bilebilirsiniz ki?
Ya acente veya online booking sisteminin önerdiği otel beklentilerinizi karşılamazsa? Erken rezervasyon (early booking) nedir?




Erken Rezervasyon Nedir?


Erken rezervasyon, tatiliniz için seçtiğiniz otel odasına daha ucuz ve cazip fiyatlar sunan sistemdir. Ancak bu sistem size normal fiyata rezervasyon yaptırdığınız gibi fırsatlar sunmaz. Örnek olarak, normal fiyatla yaptırdığınız rezervasyonu iptal ettirdiğinizde paranızın bir kısmını ala biliyorsunuz, ancak erken rezervasyon size bu fırsatı vermeye bilir. Yahut normal rezervasyonu 2 gün önceden ücretsiz iptal ettirebildiğiniz halde, erken rezervasyon bunu size sunmayabilir. 


Erken Rezervasyon Kampanyaları 


ValsTur 


Valstur müşterilerine Antalya, Muğla, Aydın, Balıkesir, İzmir, Çanakkale ve Kıbrıs otellerine uygun fiyatlarla erken rezervasyon hizmetleri sunmaktadır. 

Valstur tarafından sunulan erken rezervasyonlu Antalya otelleri için buraya tıklayın!

Valstur ayrıca, Doğu Ekspress Turları, Balkan Turları, Kültür Turları, Mavi Yolculuk, Cruise Turları   için de uygun fiyatlar ve cazip kampanyalar sunuyor. 


Tatil.com 


Tatil.com sitesinden Antalya'nın çeşitli tatil bölgelerinde bulunan otellere erken rezervasyon yaptırma fırsatı sunuyor. Daha çok Golf ve Resort otellerinin bulunduğu Belek,  şehir merkezine yakın Resort otellerin bulunduğu Aksu (Kundu), Antalya'ya 40km uzaklıkta olan Kemer, Toros dağları ve Akdeniz'in eşsiz manzarası eşliğinde tatil yapmak isteyenlere Beldibi, Göynük, Çamyuva, Tekirova, gibi bir çok erken rezervasyonlu 5 yıldızlı otellerden birine rezervasyon yaptıra bilirsiniz.   


Touristica


Touristica web sayfasında erken rezervasyonlu uygun ve cazip fiyatlarla 200'den fazla otel çeşidi sunmaktadır. Arzu ettiğiniz gibi Her Şey Dahil, Oda Kahvaltı, Ultra Her Şey Dahil, Yarım Pansiyon, Engelli Dostu ve Bebek Dostu gibi hizmetleri olan otelleri seçme hakkına da sahipsiniz. 


 

Touristica sitesi üzerinden Yurtiçi ve Yurtdışı Balayı kampanyaları görmek için tıklayın!



UÇAK BİLETLERİ 


Azerbaycan'dan (Hava limanı kodu GYD) Antalya'ya (Hava limanı kodu AYT) uçuşlar için ucakbileti.com  sitesini ziyaret edebilirsiniz. Önceden alacağınız bilet size çok çok ucuza gelecektir.


Erken Rezervasyonla ilgili her hangi bir sorunuz olursa, lütfen, yorum kısmında sormaktan çekinmeyin.











































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder