Mavi Badem'li Blog : HC Eye Reneval Deneyimim Hakkında

Kahveni Kendin Yap!

twitter

20 Mart 2017 Pazartesi

HC Eye Reneval Deneyimim Hakkında

HC Eye Renewal Göz Çevresi Bakım Kremi35 yaşındayım ve gözlerimin altında renk değişimlerini (mor ve fazla koyu değil), gülerken göz kenarları ve altlarında uzun ince kaz ayaklarını fark ediyorum. Geçen sene Clinique markasının Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Yaşlanma Karşıtı Göz kremini kullandım. Gözlerimi aşırı sulandırdı ve daha çok şişmesine neden oluyordu.
O yüzden yarım bırakmak zorunda kaldım ve nasıl bir etkisi olduğunu malesef size anlatamam. 

Geçtiğimiz aylarda ise internette göz kremi ararken karşıma HC CARE markası çıktı. Sitelerini açtığımda bir sürü ünlünün marka hakkındaki yorumlarını görünce kapatmak istedim fakat biraz gezineyim de bakayım derken Eye Reneval kremini satınaldım :) Fiyatı 99 tl+6 Tl kargo ücreti+Saç havlusu Hediyeli geldi ürün. 

Ürün hakkında yorumuma geçmeden önce sizlere birkaç tavsiye vereceğim :) 

  1. Bir kere şunu bilmenizi isterim ki hiçbir ürün derin kırışıkları yok etmez. Sadece yumuşatıp hafiften nemlendirir ve böylece göz altınız daha rahatlamış gözükür. 
  2. Ayrıca göz altınızdaki morluklar için patates falan kullanmayın. Çünkü patatesteki nişasta sadece deri renginizi birkaç süreliğine beyazlatır sonra deri kendi eski haline döner. 
  3. Göz altı morlukları ile baş etmek için bol bol su için, yastığınızı yüksek tutun ve haftada mutlaka 1 kes kil maskesi uygulayın. İnanın kil maskesi o kadar çok şeyde işime yaradı ki anlatamam (göz altı morluklarımı azalttı, yüzümdeki güneş lekeleri gitgide azalıyor, tüm siyah noktalarım gitti,,,derim daha parlak ve fresh oldu)


HC CARE EYE RENEVAL hakkında bilmeniz gerekenler: 

  • Gözaltı kırışıklıklarımda hafiften bir rahatlama oldu, fakat azalma göremedim. Eskiden kuru ve sert görünen kırışıklıklarım sanki yumuşadılar ve daha parlak oldular. İkinci tüpü kullanıp bitirince etkilerini yazacağım. Çünkü okuduğum yorumlara göre uzun süre kullanınca işe yarıyormuş. 
  • Gözlerimde herhangi bir yanma veya sulanma yapmadı

  • Eger sizin gözlerinizde derin kaz ayakları varsa işe yaramayabilir veya birkaç ay sonra etkisini göre bilirsiniz. Fakat hiçbir ürün zaten derin kırışıkları açmaz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder