Mavi Badem'li Blog : Kafkas Dağlarının Türk İncisi-RİXOS KRASNAYA POLYANA SOCHİ

Kahveni Kendin Yap!

twitter

2 Nisan 2014 Çarşamba

Kafkas Dağlarının Türk İncisi-RİXOS KRASNAYA POLYANA SOCHİ

Kafkas dağlarının 960 metre yüksekliğinde, kışın bembeyaz, yazın zümrüt yeşili kestane ormanlarının koynunda yerleşen, Rusya'da lüksün tek adresi Rixos Krasnaya Polyana Sochi oteli sizleri unutamayacağınız bir tatil için bekliyor....

Otel Adler hava limanından 1,5 saat uzaklıkta, Soçi'nin Krasnaya Polyana tatil köyünde bulunmaktadır. 
Otele ulaşım:

1. Adler hava limanından hızlı tren (Lastoçka-Ласточка) ile Krasnaya Polyana istasyonuna gelmek ve oradan taksi ile otele ulaşmak. (tren ücreti-112 ruble+taxi fiyatı-450-500 ruble);

2. Adler hava limanından Krasnaya Polyana'da bulunan Gornaya Karusele kadar herhangi bir araçla (otobüsle 2 saat, fiyat 200 ruble, taksi 45 dakika-2000-2500 ruble) gelerek, teleferikle 960 metreye çıkarak.

3. Transfer sipariş ederek;



Rixos Krasnaya Polyana hakkında:

Rixos Krasnaya Polyana Sochi Gorky Goroda ait kış ve yaz sporlarının keyfini çıkartmak için harika bir mekandır.

Otel 8 Premium, 70 Superior, 30 Deluxe, 1 Junior Suite, 2 Executive Suite, 1 Presidential Suite ve 1 Royal Suite olmak üzere toplam 114 odadan ibarettir.

RIXOS KRASNAYA POLYANA SOCHI en kaliteli eğlence mekanlari ile tatlandırılmış gerçek mutfak genişliğini ve gastronomik deneyimlerini gururla sunar. Özel restoranlarında birbirinden lezzetli yiyecek ve içecekler, en iyi şefler tarafindan sunulur. 
LAYALI
Layali


LOKUM PASTANE
WINE HOUSE










Otelde Layali (Ortadoğu mutfağı), Zakoorim (sigar lounge), Rixos Lounge (Lobby Bar), Sparx (ana restaurant), Wine House (Şarap Evi), Club 9.6.0 (disko), Royal VIP Lounge (kurumsal ve özel yemekler için), Lokum (Pastane) bulunmaktadır. 

Rixos Krasnaya Polyana Sochi toplantılarınız, etkinlikleriniz ve özel törenleriniz için de geniş fırsatlar sunuyor. Elbrus, Kazbek ve Balo salonlarında geçireceğiniz her hangi bir organizasyon için profesyonel ekib tarafından dünya standartlarına uygun hizmet alacaksınız. 


RIXOS ROYAL SPA

2 katlı kocaman binadan oluşan Rixos Royal SPA'da Fitness merkezi, Türk hamamı, sauna, buhar odası, havuz, güzellik merkezi, dinlenme alanı, Vitamin Bar, SPA Butler servisi de dahil olmak üzere birçok hizmetler sunmaktadır.  SPA'da Tai ve Bali masajları, Hint Ayurveda, Çin tedavisi ile Teiki Reiki gibi masajlar sunulmaktadır.

Bütün tedaviler, yerel organik bal dahil olmak üzere dünyaca ünlü markaların doğal maddeleri ile birlikte sağlanmaktadır.



RIXOS ROYAL SPA

  









2 yorum: